Preview
Ask Quote

Zoom
Penyertaan ALC-TECH (M) SDN BHD ke Pameran & Persidangan Kaizer, Ogos 2024 yang akan Datang.
06/Jun/2024

Penyertaan ALC-TECH (M) SDN BHD Ke Pameran & Persidangan Kaizer pada Ogos 2024 yang akan Datang ALC-TECH (M) SDN BHD akan menyertai Pameran & Persidangan Kaizer 2024 yang akan datang iaitu berlangsung pada 7 hingga 10 Ogos 2024 (Rabu – Sabtu), di MITEC Kuala Lumpur. Pameran ini akan dihadiri banyak innovator, para professional dari pelbagai industri, terutamanya dalam industri teknologi dan pencetakan. Disini ALC-TECH (M) SDN BHD juga akan mempamerkan produk dan perkhidmatan terkini, berhubung dengan pakar dari industri lain serta meneroka trend dan inovasi yang baru. Manfaat Menyertai PAMERAN & PERSIDANGAN KAIZER yang akan datang 
Pameran & Persidangan Kaizer adalah acara utama yang menampilkan pelbagai pameran dan sesi interaktif. Peserta akan mempunyai peluang untuk:

1. Menemui teknologi paling hala - Jelajahi kemajuan terkini dan inovasi yang membentuk masa depan industri pencetakan.
2. Berkongsi dengan pemimpin industri - Berhubung dengan profesional dan pemimpin pemikiran untuk bertukar idea dan membina hubungan yang berharga.
3. Menghadiri sesi maklumat - Peroleh pandangan dan perbincangan panel yang meliputi pelbagai topik yang berkaitan dengan bidang kita.
Penyertaan Kami


ALC-TECH (M) SDN BHD sedang bersedia dengan penuh semangat untuk acara ini, di mana kami akan mempamerkan produk dan penyelesaian terkini kami. Kami telah bekerja dengan tekun untuk membawa anda kepada penyelesaian inovatif yang mencabar mengikut keadaan industri semasa dan memenuhi keperluan yang berkembang bagi pelanggan kami.Apa yang akan kami tawarkan?

Demonstrasi Produk: Dapatkan pengalaman praktikal dengan produk dan penyelesaian kami, lihat sendiri bagaimana ia boleh memberi manfaat kepada perniagaan anda.
Perbincangan Pakar: Pasukan pakar kami akan bersedia untuk membincangkan keperluan anda secara khusus dan memberikan nasihat dan pandangan.
Paparan Interaktif: Terlibat dengan paparan interaktif yang menekankan ciri-ciri unik dan keupayaan produk kami.Sertai Kami
Kami mengundang semua peserta untuk melawat kami di Pameran & Persidangan Kaizer Booth nombor 3P34 untuk mengetahui lebih lanjut tentang tawaran kami dan bagaimana kami dapat membantu anda mencapai matlamat perniagaan anda. Jangan lepaskan peluang untuk berhubung dengan pasukan kami, meneroka penyelesaian inovatif kami, dan mengetahui bagaimana kami mendorong kemajuan dalam industri di Malaysia. Kami berharap dapat berjumpa dengan anda di Pameran & Persidangan Kaizer 2024! Bersama-sama, kita membentuk masa depan dan mewujudkan impak yang berkekalan dalam industri ini. KUALA LUMPUR (HQ)

ALC-
TECH (M) SDN BHD


NO. 30, JALAN 6/62A,
BANDAR MANJALARA,
52200 KEPONG,
KUALA LUMPUR.
MALAYSIA.


📞+603-62801650

by: Stephanie


Related Article
Title 
No data to display